Hali

 

FI & LV & LT & BY & RU MVA
Wheelback's Be Happy


Isä:
CIB & POHJ & NO & FI & SE MVA Brampton Tug Tough
Emä: CIB & POHJ & FI & SE & DK & NO MVA NOV-08 Wheelback's African Queen
Syntynyt: 9.9.2006
Omistaja: Lauri Rostedt

Hali on isäntänsä Lauri Rostedtin pitkäaikaisen toiveen täyttymys. Perheesen, jossa on ollut ajokoiria 30 vuotta, tuli vihdoin bulldoggi. Hali on sopeutunut hyvin yhteiseloon ajokoirakaveri Tuiskun kanssa, ja viihtyy hyvin myös isännän kanssa metsällä, kalassa ja erätulilla. Erityinen harrastus Halilla on ajokoirien paimentaminen, ja isäntä epäileekin, että bulldoggien esi-isät olivat aikoijen alussa myös paimenkoiria. Pentuna Hali oli se, joka aina houkutteli muut riehumaan ja tekemään tuhoja - kunnon laumanjohtaja.

Espoossa asuva Hali viihtyy myös automatkoilla isännän kanssa, kunhan vain saa olla apukuskina. Hattuhyllylle kiipeäminen ei myöskään ole temppu eikä mikään. Hali ei oikein ymmärrä, miksi koiranäyttelyissä pitäisi käydä, se viihtyisi paremmin vapaana riekkumassa kotipihallaan. Mutta on koiranäyttelyissä mukavatkin puolensa. Erityisen hauskaa on esittäytyä ajokoirille ja heidän isännilleen.

Hali on perinyt hyvin pitkälle isänsä Rolin (CIB & POHJ & NO & FI & SE MVA Brampton Tug Tough) rakenteen ja liikkeet. Myös pää silmiä lukuunottamatta on isän peruja. Silmissä on myös isoäiti Bessien (FIN & EST & S MVA Jewbull's American Pie) ilmettä, ja Bessieltä periytynee Halin pieni koko. Temperamenttia on tullut Patsy-emältä (CIB & POHJ & FI & SE & DK & NO MVA NOV-08 Wheelback's African Queen). Hali kulkee omia polkujaan ja tekee mitä tahtoo. Se on hyvin kiintynyt ihmisiin.

Hali on C-pentueemme ja Hani-tytön ylpeä emä, joka hoiti pentunsa aivan erinomaisesti.

Halin sukutaulu
Halin kuvagalleria
Halin näyttelyarvostelut

© Liisa Suoninen ja Pasi Apajalahti Viimeksi päivitetty 25.7.2011